Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Personeline Ocaklar'da tatil yaptırdı

Personeline Ocaklar

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, personeline tatil yaptırmak üzere personeli ile beraber Ocaklar Mahallesine geldi.

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, personeline tatil yaptırmak üzere personeli ile beraber Ocaklar Mahallesine geldi.
Personeli ile kurduğu iletişimle “Herkese Örnek Olacak Başkan” olarak anılan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’tan personeli çok memnun.

Balya Belediyesi işçilerini yanına alarak denize girmek üzere Ocaklar Mahallesine gelen Balya Belediye Başkanı Kılıç, Balya’da yaptığı hizmetler ve güler yüzü ile halk tarafından çok seviliyor.
Balıkesir’de MHP’nin seçimi kazandığı tek ilçesi olan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Ocaklar’da gazetecilere yaptığı açıklamada kendisininde halkın içinden geldiğini hatırlattı.
Belediye Başkanı olduktan sonrada halktan kopmadığını söyleyen Başkan Kılıç “Balya Belediye işçilerini bugün denize getirmek istedik. Çünkü onlar Balya’nın tüm yükünü omuzlarında taşıyan işçilerimiz. Belediye memurla rımızdan bir kısmı İstanbul’da Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarına katıldı. Bende düşündüm ki belediye işçilerimizin de sezonun ardından güzel bir hafta sonu geçirmeye ihtiyaçları var. Bizde hep beraber tatil yapmak için Ocaklar’a geldik. Ocaklarda denizimize girip mangalımızı yaptıktan sonra dönerken de hayvanat bahçesini gezeceğiz. Bir günlüğüne dahi olsa işçi arkadaşlarımızı inşallah memnun etmişizdir. Ben halkın arasından geldim ancak yine halkın içindeyim. Bizim işimiz Balya halkına hizmet etmektir.”dedi.
Sahilde kendisini ziyaret eden Ocaklar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yapakçı ile bir süre sohbet eden Başkan Kılıç, daha sonra personeli ile birlikte Ocaklar’dan ayrıldı.



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli